Marketing Ponuda - Najbolji Web Hosting

Budite u najboljem društvu - predstavite se našim posetiocima i povećajte prodaju.

Za nas ste već čuli, jer kod nas su svi! Najbolji Web Hosting je sajt na kome morate posojati kako bi vas primetili!

Osnovni Prikaz Na Sajtu Najbolji Web Hosting

Važno! Ukoliko vaš prikaz već postoji na našem sajtu, a u njemu nisu prikazane vaše kontakt informacije, onda se radi o besplatnom prikazu koji je objavljen u svrhu vaše besplatne promocije. Ukoliko želite da imate pun prikaz svih vaših kontakt podataka, potrebno je da uplatite ovaj osnovni prikaz i dostavite nam sve potrebne informacije koje ćemo zatim objaviti.

Pojavite se na našem sajtu i hiljade posetilaca će izabrati baš vas!

Listing na sajtu se plaća jednokratno nakon čega će trajno biti prikazam na našem sajtu sa svim vašim željenim podacima.

Svi vaši kontakt podaci - telefon, sajt, profili na društvenim mrežama biće prikazani na strani vašeg listinga i na taj način će vas korisnici najlakše i najbrže direktno kontaktirati.

Nakon što vaš prikaz bude objavljen na našem sajtu, možete zakupljivati dodatne promo pakete kada god vi to poželite.

Cena prikaza iznosi 10.000,00 rsd plus PDV i plaća se jednokratno. Klikom na dugme ispod kreiraćete porudžbinu i dobićete podatke za uplatu.

Nakon izvršene uplate možete nas kontaktirati ovde i proslediti nam sve potrebne informacije koje želite da budu objavljene - kontakt informacije, tačnu adresu, web sajt i slično, kao i do 10 slika koje želite da objavimo na vašoj strani.

Nakon uplate dobićete fakturu na ime troškova oglašavanja na našem portalu na kojoj će biti iskazan odbitni PDV.

Poručite ovde

Ukoliko imate neka dodatna pitanja, možete nas kontaktirati ovde.

Dodatni Promo Paketi - Istaknuti Prikaz

Ukoliko želite istaknuti prikaz na našem sajtu, ovu uslugu možete poručiti ovde. Svaki istaknuti prikaz je vremenski ograničen i zakupljuje se na određeni vremenski period. Istaknuti prikaz obuhvata do tri prikaza i pojavljuje se uvek iznad naših redovnih prikaza odnosno rang liste kao naša preporuka.

U slučaju da su vam potrebna pomoć ili imate pitanje, možete nas kontaktirati ovde.

Ostali vidovi reklamiranja na sajtu Najbolji Web Hosting

Takodje, u ponudi imamo sledece promo pakete:

Svaki od gore navedenih vidova saradnje ce vasem biznisu obezbediti izvanrednu reklamu i povecati broj potencijalnih korisnika vaših usluga.

Ukoliko ste zainteresovani da promovisete svoj biznis na nasem sajtu i reklamirate ga hiljadama nasih posetilaca, a imate dodatnih pitanja vezanih za promociju na nasem sajtu kontaktirajte nas ovde.